Jump to content

duniagelap

Member
  • Content Count

    205
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Reputation Activity

  1. Like
    duniagelap reacted to duniagelap for a status update, Min @Ngobas , bikin badge donk biar seru   
    Min @Ngobas, bikin badge donk biar seru
  2. Like
    duniagelap got a reaction from rani for a status update, Mas Lex kebanyakan gaya sih   
    Mas Lex kebanyakan gaya sih
     
  3. Like
    duniagelap reacted to dugelo for a status update, yuk nonton yuk   
    yuk nonton yuk
     
  4. Like
    duniagelap got a reaction from JustVideo for a status update, Aiiih meledak #teroris   
    Aiiih meledak #teroris
     
  5. Like
    duniagelap reacted to duniagelap for a status update, @Sam min, ini kan di mbah wiki foundernya ada 3 orang, tapi kok cuma mimin aje yg kel   
    @Sam min, ini kan di mbah wiki foundernya ada 3 orang, tapi kok cuma mimin aje yg keliatan? https://id.wikipedia.org/wiki/Ngobas
  6. Like
    duniagelap reacted to kotawa for a status update, Enak lagunya   
    Enak lagunya
     
  7. Like
    duniagelap reacted to asliindonesia for a status update, coba focus ke tengah   
    coba focus ke tengah
     
  8. Like
    duniagelap reacted to Supraman for a status update, Yang gini nih bikin salah fokus   
    Yang gini nih bikin salah fokus
     
  9. Like
    duniagelap reacted to Vinnnna for a status update, pakaiannya cantik cantik &   
    pakaiannya cantik cantik
     
  10. Like
    duniagelap reacted to Vinnnna for a status update, bingung mau ngapa di long weekend ini   
    bingung mau ngapa di long weekend ini
  11. Like
    duniagelap reacted to Vinnnna for a status update, tergiur sama plang McD sama KFC   
    tergiur sama plang McD sama KFC 
  12. Like
    duniagelap reacted to abas for a status update, Mbak najwa diteter pertanyaan nih   
    Mbak najwa diteter pertanyaan nih
     
  13. Like
    duniagelap got a reaction from haji34 for a status update, ini nmanya Head shot   
    ini nmanya Head shot
     
  14. Like
    duniagelap reacted to JustVideo for a status update, Jangan pernah main-main di rel kereta api!   
    Jangan pernah main-main di rel kereta api!
     
  15. Like
    duniagelap got a reaction from Magazine for a status update, Puasanya nyantai dulu   
    Puasanya nyantai dulu
     
  16. Like
    duniagelap got a reaction from kotawa for a status update, update foto min? makin ganteng aja   
    update foto min? makin ganteng aja
  17. Like
    duniagelap got a reaction from rani for a status update, weekend nonton dana aja   
    weekend nonton dana aja
     
  18. Like
    duniagelap got a reaction from rani for a status update, Gokil abieess, yang edisi ini   
    Gokil abieess, yang edisi ini
     
  19. Like
    duniagelap got a reaction from channelyoutube for a status update, weekend nonton dana aja   
    weekend nonton dana aja
     
  20. Like
    duniagelap got a reaction from channelyoutube for a status update, Gokil abieess, yang edisi ini   
    Gokil abieess, yang edisi ini
     
  21. Like
    duniagelap reacted to kotawa for a status update, Semangat pagi semuanya   
    Semangat pagi semuanya 
  22. Like
    duniagelap reacted to astro for a status update, Wah, Ahok demen sama pajero   
    Wah, Ahok demen sama pajero
     
  23. Like
    duniagelap reacted to Ngobas for a status update, Get the New Emoticon now on Ngobas!   
    Get the New Emoticon now on Ngobas!
     

  24. Like
    duniagelap got a reaction from status_cintaaa for a status update, hahahaha, ayo laksanakan   
    hahahaha, ayo laksanakan

  25. Like
    duniagelap got a reaction from dugelo for a status update, Ini DJ yang bisa gagal   
    Ini DJ yang bisa gagal
     

About Ngobas

Ngobas is All-in-One website that can be use by everyone for free to find friends and exchange information. The name Ngobas is derived from the abbreviation, which is Ngomong Bebas Originally Sedap, meaning that it is appropriate to speak according to the ethics of socializing.

CEO’s Greeting

I realize that information and communication are the main things in life. Ngobas is the right platform for that. We will always be connected wherever we are and that is the purpose Ngobas was built.

- Samuel Berrit Olam

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies. They're not scary but some people think they are. Terms of Use & Privacy Policy