Jump to content

panji_ukbar

Member
  • Content Count

    85
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Reputation Activity

  1. Like
    panji_ukbar reacted to Sam for a status update, Build your dream   
    Build your dream

  2. Like
    panji_ukbar reacted to Sam for a status update, Everything’s gonna be Okay   
    Everything’s gonna be Okay
  3. Like
    panji_ukbar reacted to Gracia_Mega for a status update, love love love   
    love love love
  4. Like
    panji_ukbar reacted to Sam for a status update, Sharing aja, doa itu bisa mengubah segalanya https://berritolam.wordpress.com/2018/04   
    Sharing aja, doa itu bisa mengubah segalanya
    https://berritolam.wordpress.com/2018/04/01/saat-pertama-kali-gue-jadian/
  5. Like
    panji_ukbar reacted to Sabrina_P for a status update, ada ya kayak gini, apakata orang kalo di indo   
    ada ya kayak gini, apakata orang kalo di indo
     
  6. Like
    panji_ukbar got a reaction from Hernawan for a status update, BENTENG TAKESHI, masih inget sama ini?   
    BENTENG TAKESHI, masih inget sama ini?
     
  7. Like
    panji_ukbar reacted to ekoputra_h for a status update, Antara gak niat sama males-malesan, wkwk   
    Antara gak niat sama males-malesan, wkwk
  8. Like
    panji_ukbar reacted to eka for a status update, Lapernya engga main main nih   
    Lapernya engga main main nih
  9. Like
    panji_ukbar reacted to ginseng for a status update, Ini baru anak yang baik &#   
    Ini baru anak yang baik
     
     
     
  10. Like
    panji_ukbar reacted to ekoputra_h for a status update, UAS Terakhir dan akhirnya libur 2 bulan   
    UAS Terakhir dan akhirnya libur 2 bulan
  11. Like
    panji_ukbar reacted to dugelo for a status update, bis nya maria ozawa trouble nih   
    bis nya maria ozawa trouble nih
     
  12. Like
    panji_ukbar reacted to RendyGunawan for a status update, Minggu ini kuliah jadwalnya presentasi mulu. Etdah..   
    Minggu ini kuliah jadwalnya presentasi mulu. Etdah..
  13. Like
    panji_ukbar got a reaction from c0d1ng for a status update, kalau orang masuk disini gimana jadinya &#13   
    kalau orang masuk disini gimana jadinya
     
  14. Like
    panji_ukbar reacted to ginseng for a status update, unik dikereta cari uang   
    unik dikereta cari uang
     
  15. Like
    panji_ukbar reacted to davidbo for a status update, cara bikin buku yang mudah   
    cara bikin buku yang mudah
     
  16. Like
    panji_ukbar got a reaction from keenion for a status update, sapa bisa loncat kayak gini? &#1   
    sapa bisa loncat kayak gini?
     
  17. Like
    panji_ukbar got a reaction from taniveline for a status update, sapa bisa loncat kayak gini? &#1   
    sapa bisa loncat kayak gini?
     
  18. Like
    panji_ukbar reacted to asliindonesia for a status update, asli ini iseng banget   
    asli ini iseng banget
     
  19. Like
    panji_ukbar reacted to Blaster for a status update, Selamat pagi semuanya   
    Selamat pagi semuanya
  20. Like
    panji_ukbar reacted to meliana for a status update, Pintu terkuat didunia &#13   
    Pintu terkuat didunia
     
  21. Like
    panji_ukbar got a reaction from davidbo for a status update, awwwwww, sakit banget tuh   
    awwwwww, sakit banget tuh
     

About Ngobas

Ngobas is All-in-One website that can be use by everyone for free to find friends and exchange information. The name Ngobas is derived from the abbreviation, which is Ngomong Bebas Originally Sedap, meaning that it is appropriate to speak according to the ethics of socializing.

CEO’s Greeting

I realize that information and communication are the main things in life. Ngobas is the right platform for that. We will always be connected wherever we are and that is the purpose Ngobas was built.

- Samuel Berrit Olam

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies. They're not scary but some people think they are. Terms of Use & Privacy Policy