Jump to content

rani

Member
  • Content Count

    339
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Reputation Activity

  1. Like
    rani reacted to Sam for a status update, Sharing aja, doa itu bisa mengubah segalanya https://berritolam.wordpress.com/2018/04   
    Sharing aja, doa itu bisa mengubah segalanya
    https://berritolam.wordpress.com/2018/04/01/saat-pertama-kali-gue-jadian/
  2. Haha
    rani reacted to Sam for a status update, Kalau gue sih milih nonton bioskop, kan nggak enak gitu ya nonton rekonstruksi pembun   
    Kalau gue sih milih nonton bioskop, kan nggak enak gitu ya nonton rekonstruksi pembunuhan sambil makan popcorn minumnya coca-cola.

     
  3. Like
    rani reacted to kotawa for a status update, I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control an   
    I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
  4. Like
    rani got a reaction from dugelo for a status update, kelakuan anak kecil zaman sekarang   
    kelakuan anak kecil zaman sekarang
     
  5. Like
    rani got a reaction from dugelo for a status update, puncak macet arah dan ditutup buat malem taun baru, yg pada kesana hati hati ya dan i   
    puncak macet arah dan ditutup buat malem taun baru, yg pada kesana hati hati ya dan inget status aq 

  6. Like
    rani got a reaction from Sam for a status update, hi pagi   
    hi pagi
  7. Like
    rani got a reaction from iiee for a status update, Semangat bapak Ahok!   
    Semangat bapak Ahok!
  8. Like
    rani got a reaction from Partner for a status update, Akhirnyaaa...   
    Akhirnyaaa...
     
  9. Like
    rani reacted to monica_pendong for a status update, Bingung pagi ini harus ngapain ...   
    Bingung pagi ini harus ngapain ... 
  10. Like
    rani reacted to ega for a status update, Bosen gue sama dia. hueex   
    Bosen gue sama dia. hueex

  11. Like
    rani reacted to c0d1ng for a status update, Bukan cuma kendaraan narkoba, barang ilegal juga   
    Bukan cuma kendaraan narkoba, barang ilegal juga
  12. Like
    rani reacted to duniagelap for a status update, Mas Lex kebanyakan gaya sih   
    Mas Lex kebanyakan gaya sih
     
  13. Like
    rani got a reaction from Lisenji for a status update, saya mengantuk saudara   
    saya mengantuk saudara
  14. Like
    rani reacted to Sam for a status update, Export status update Ngobas to Twitter.   
    Export status update Ngobas to Twitter.
  15. Like
    rani reacted to Sam for a status update, Export status update Ngobas to Facebook   
    Export status update Ngobas to Facebook
  16. Like
    rani reacted to Blaster for a status update, Mohon maaf lahir dan batin mimin   
    Mohon maaf lahir dan batin mimin
  17. Like
    rani reacted to meliana for a status update, Selamat hari raya idul fitri ya @Sam   
    Selamat hari raya idul fitri ya @Sam
  18. Like
    rani reacted to Sam for a status update, I'm ugly?   
    I'm ugly? 
  19. Like
    rani reacted to Sam for a status update, Discover Weekly   
    Discover Weekly 
  20. Like
    rani got a reaction from Kondang_panjaitan for a status update, ada resminya   
    ada resminya
     
  21. Like
    rani got a reaction from griyogledek for a status update, ada resminya   
    ada resminya
     
  22. Like
    rani got a reaction from sahyati321 for a status update, ada resminya   
    ada resminya
     
  23. Like
    rani reacted to kotawa for a status update, Aaah tega banget ya mereka   
    Aaah tega banget ya mereka
     
  24. Like
    rani got a reaction from haji34 for a status update, Weooo, dia tampil di tempat umum   
    Weooo, dia tampil di tempat umum
     
  25. Like
    rani got a reaction from Silvia_caroline for a status update, Weooo, dia tampil di tempat umum   
    Weooo, dia tampil di tempat umum
     
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies. They're not scary but some people think they are. Terms of Use & Privacy Policy