Jump to content

Sam

✔ Verified Account
  • Content Count

    1,075
  • Joined

  • Days Won

    165

Reputation Activity

  1. Like
    Sam got a reaction from astro for a status update, Sharing aja, doa itu bisa mengubah segalanya https://berritolam.wordpress.com/2018/04   
    Sharing aja, doa itu bisa mengubah segalanya
    https://berritolam.wordpress.com/2018/04/01/saat-pertama-kali-gue-jadian/
  2. Like
    Sam got a reaction from dugelo for a status update, I'm Mozillian   
    I'm Mozillian

  3. Like
    Sam got a reaction from dugelo for a status update, Apa yang bikin kamu kangen sama pasangan kamu? Share disini ya.   
    Apa yang bikin kamu kangen sama pasangan kamu? Share disini ya.
  4. Like
    Sam got a reaction from desyastrid for a status update, Apa yang bikin kamu kangen sama pasangan kamu? Share disini ya.   
    Apa yang bikin kamu kangen sama pasangan kamu? Share disini ya.
  5. Like
    Sam got a reaction from qbonk for a status update, Apa yang bikin kamu kangen sama pasangan kamu? Share disini ya.   
    Apa yang bikin kamu kangen sama pasangan kamu? Share disini ya.
  6. Like
    Sam got a reaction from monica_pendong for a status update, Apa yang bikin kamu kangen sama pasangan kamu? Share disini ya.   
    Apa yang bikin kamu kangen sama pasangan kamu? Share disini ya.
  7. Like
    Sam got a reaction from Supraman for a status update, Apa yang bikin kamu kangen sama pasangan kamu? Share disini ya.   
    Apa yang bikin kamu kangen sama pasangan kamu? Share disini ya.
  8. Like
    Sam got a reaction from c0d1ng for a status update, Apa yang bikin kamu kangen sama pasangan kamu? Share disini ya.   
    Apa yang bikin kamu kangen sama pasangan kamu? Share disini ya.
  9. Like
    Sam got a reaction from kotawa for a status update, Apa yang bikin kamu kangen sama pasangan kamu? Share disini ya.   
    Apa yang bikin kamu kangen sama pasangan kamu? Share disini ya.
  10. Like
    Sam got a reaction from Silvia_caroline for a status update, Apa yang bikin kamu kangen sama pasangan kamu? Share disini ya.   
    Apa yang bikin kamu kangen sama pasangan kamu? Share disini ya.
  11. Haha
    Sam got a reaction from theblue for a status update, Kalau gue sih milih nonton bioskop, kan nggak enak gitu ya nonton rekonstruksi pembun   
    Kalau gue sih milih nonton bioskop, kan nggak enak gitu ya nonton rekonstruksi pembunuhan sambil makan popcorn minumnya coca-cola.

     
  12. Like
    Sam got a reaction from theblue for a status update, I'm Mozillian   
    I'm Mozillian

  13. Like
    Sam got a reaction from theblue for a status update, Apa yang bikin kamu kangen sama pasangan kamu? Share disini ya.   
    Apa yang bikin kamu kangen sama pasangan kamu? Share disini ya.
  14. Like
    Sam got a reaction from Chesa for a status update, Apa yang bikin kamu kangen sama pasangan kamu? Share disini ya.   
    Apa yang bikin kamu kangen sama pasangan kamu? Share disini ya.
  15. Like
    Sam got a reaction from karinanova for a status update, Apa yang bikin kamu kangen sama pasangan kamu? Share disini ya.   
    Apa yang bikin kamu kangen sama pasangan kamu? Share disini ya.
  16. Like
    Sam got a reaction from Tania for a status update, I'm Mozillian   
    I'm Mozillian

  17. Like
    Sam got a reaction from Monica_Gunawan for a status update, I'm Mozillian   
    I'm Mozillian

  18. Like
    Sam got a reaction from oktaviani for a status update, I'm Mozillian   
    I'm Mozillian

  19. Like
    Sam got a reaction from kotawa for a status update, I'm Mozillian   
    I'm Mozillian

  20. Like
    Sam got a reaction from kacau for a status update, I'm Mozillian   
    I'm Mozillian

  21. Like
    Sam got a reaction from fuufuu for a status update, I'm Mozillian   
    I'm Mozillian

  22. Like
    Sam got a reaction from DragonJebol for a status update, I'm Mozillian   
    I'm Mozillian

  23. Like
    Sam got a reaction from endut for a status update, I'm Mozillian   
    I'm Mozillian

  24. Like
    Sam got a reaction from karinanova for a status update, I'm Mozillian   
    I'm Mozillian

  25. Like
    Sam got a reaction from Ricky_06 for a status update, I'm Mozillian   
    I'm Mozillian

About Ngobas

Ngobas is All-in-One website that can be use by everyone for free to find friends and exchange information. The name Ngobas is derived from the abbreviation, which is Ngomong Bebas Originally Sedap, meaning that it is appropriate to speak according to the ethics of socializing.

CEO’s Greeting

I realize that information and communication are the main things in life. Ngobas is the right platform for that. We will always be connected wherever we are and that is the purpose Ngobas was built.

- Samuel Berrit Olam

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies. They're not scary but some people think they are. Terms of Use & Privacy Policy