Jump to content

Sam

✔ Verified Account
  • Content Count

    1,075
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    162

Reputation Activity

  1. Like
    Sam got a reaction from syarafinasdtm for a status update, Jangan pernah down sama masalah hidupmu, gue sendiri ketika ada masalah emang susah m   
    Jangan pernah down sama masalah hidupmu, gue sendiri ketika ada masalah emang susah melihat kebawah. Tapi ketika gue liat ini, ternyata masalah gue gak besar sebenernya, masih ada yang lebih besar masalahnya dari gue. 

  2. Like
    Sam got a reaction from ega for a status update, Jangan pernah down sama masalah hidupmu, gue sendiri ketika ada masalah emang susah m   
    Jangan pernah down sama masalah hidupmu, gue sendiri ketika ada masalah emang susah melihat kebawah. Tapi ketika gue liat ini, ternyata masalah gue gak besar sebenernya, masih ada yang lebih besar masalahnya dari gue. 

  3. Like
    Sam got a reaction from keenion for a status update, Jangan pernah down sama masalah hidupmu, gue sendiri ketika ada masalah emang susah m   
    Jangan pernah down sama masalah hidupmu, gue sendiri ketika ada masalah emang susah melihat kebawah. Tapi ketika gue liat ini, ternyata masalah gue gak besar sebenernya, masih ada yang lebih besar masalahnya dari gue. 

  4. Like
    Sam got a reaction from kotawa for a status update, Kebanggaan Indonesia, banyak kok orang orang hebat di Indonesia. Termasuk masing masi   
    Kebanggaan Indonesia, banyak kok orang orang hebat di Indonesia. Termasuk masing masing kita, punya kehebatan masing-masing yang bisa bikin bangga Indonesia.
     
  5. Like
    Sam got a reaction from chyntia_irawan for a status update, Kebanggaan Indonesia, banyak kok orang orang hebat di Indonesia. Termasuk masing masi   
    Kebanggaan Indonesia, banyak kok orang orang hebat di Indonesia. Termasuk masing masing kita, punya kehebatan masing-masing yang bisa bikin bangga Indonesia.
     
  6. Like
    Sam got a reaction from ohshit for a status update, Kebanggaan Indonesia, banyak kok orang orang hebat di Indonesia. Termasuk masing masi   
    Kebanggaan Indonesia, banyak kok orang orang hebat di Indonesia. Termasuk masing masing kita, punya kehebatan masing-masing yang bisa bikin bangga Indonesia.
     
  7. Like
    Sam reacted to syarafinasdtm for a status update, 🐄 🐄 🐄   
    🐄🐄🐄

  8. Like
    Sam got a reaction from Angel_Vhania19 for a status update, My Fav   
    My Fav 

     
  9. Like
    Sam got a reaction from fadil for a status update, My Fav   
    My Fav 

     
  10. Like
    Sam got a reaction from endut for a status update, My Fav   
    My Fav 

     
  11. Like
    Sam got a reaction from ohshit for a status update, My Fav   
    My Fav 

     
  12. Like
    Sam got a reaction from chyntia_irawan for a status update, My Fav   
    My Fav 

     
  13. Like
    Sam got a reaction from Informastion for a status update, My Fav   
    My Fav 

     
  14. Like
    Sam got a reaction from plusplus for a status update, My Fav   
    My Fav 

     
  15. Like
    Sam got a reaction from PusatInformasi for a status update, My Fav   
    My Fav 

     
  16. Like
    Sam got a reaction from Forzaken_DT for a status update, My Fav   
    My Fav 

     
  17. Like
    Sam got a reaction from peter_hutomo for a status update, My Fav   
    My Fav 

     
  18. Like
    Sam got a reaction from Ricky_06 for a status update, My Fav   
    My Fav 

     
  19. Like
    Sam got a reaction from Aladin for a status update, My Fav   
    My Fav 

     
  20. Like
    Sam got a reaction from kevinaxel for a status update, My Fav   
    My Fav 

     
  21. Like
    Sam got a reaction from cinta_segiempat for a status update, My Fav   
    My Fav 

     
  22. Like
    Sam got a reaction from LiloMaeda69 for a status update, My Fav   
    My Fav 

     
  23. Like
    Sam got a reaction from JayaAlive for a status update, My Fav   
    My Fav 

     
  24. Like
    Sam got a reaction from qbonk for a status update, My Fav   
    My Fav 

     
  25. Like
    Sam got a reaction from ega for a status update, My Fav   
    My Fav 

     

About Ngobas

Ngobas is All-in-One website that can be use by everyone for free to find friends and exchange information. The name Ngobas is derived from the abbreviation, which is Ngomong Bebas Originally Sedap, meaning that it is appropriate to speak according to the ethics of socializing.

CEO’s Greeting

I realize that information and communication are the main things in life. Ngobas is the right platform for that. We will always be connected wherever we are and that is the purpose Ngobas was built.

- Samuel Berrit Olam

×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies. They're not scary but some people think they are. Terms of Use & Privacy Policy