Jump to content

Sam

Verified Account
  • Posts

    1,078
  • Joined

  • Days Won

    168

Reputation Activity

  1. Like
    Sam reacted to Partner for a status update, [ *CALLING ALL YOUTHS TO JOIN INTERNATIONAL COMPETITION* ] Jakarta Youth Summit proud   
    [ *CALLING ALL YOUTHS TO JOIN INTERNATIONAL COMPETITION* ]
    Jakarta Youth Summit proudly presents:
    ✨ *Essay Competition* ✨
    “Diverse Identity in The Globalized World: Fostering Peace Through Understanding, Tolerance, and Respect”
    With current situations where there  is a paradigmatic shift in the understanding of identity in global society and the effects can be witnessed on national and even transnational identities, JYS2021 provide platforms for you to share your thoughts on three main topics: *Gender, Race and Religion* .
    For more information, kindly check link below:
    📌Competition Guideline: bit.ly/EssayCompetitionJYS2021
    📌 Instagram: instagram.com/jakartayouthsummit
     
    Registration Fee:
    💰 Early Registration: IDR 60,000 or $4.5
    💰 Normal Registration: IDR 75,000 or $5.5
    🏆WINNERS WILL GET CASH, CERTIFICATES, AND BEING PUBLISHED BY KONTEKSTUAL.COM🏆
    📣What are you waiting for? Participate and speak up! 
     
    For further inquiries, please contact:
    📲Gracia Anastasya
    (+62)819-1132-4743
    Line: gracianastasya
    📲Gregory Matthew
    (+62) 812-8173-5813
    Line: gregmatthew5

  2. Like
    Sam reacted to Partner for a status update, [ *CALLING ALL YOUTHS TO JOIN INTERNATIONAL COMPETITION* ] Jakarta Youth Summit proud   
    [ *CALLING ALL YOUTHS TO JOIN INTERNATIONAL COMPETITION* ]
    Jakarta Youth Summit proudly presents:
    ✨ *Essay Competition* ✨
    “Diverse Identity in The Globalized World: Fostering Peace Through Understanding, Tolerance, and Respect”
    With current situations where there  is a paradigmatic shift in the understanding of identity in global society and the effects can be witnessed on national and even transnational identities, JYS2021 provide platforms for you to share your thoughts on three main topics: *Gender, Race and Religion* .
    For more information, kindly check link below:
    📌Competition Guideline: bit.ly/EssayCompetitionJYS2021
    📌 Instagram: instagram.com/jakartayouthsummit
     
    Registration Fee:
    💰 Early Registration: IDR 60,000 or $4.5
    💰 Normal Registration: IDR 75,000 or $5.5
    🏆WINNERS WILL GET CASH, CERTIFICATES, AND BEING PUBLISHED BY KONTEKSTUAL.COM🏆
    📣What are you waiting for? Participate and speak up! 
     
    For further inquiries, please contact:
    📲Gracia Anastasya
    (+62)819-1132-4743
    Line: gracianastasya
    📲Gregory Matthew
    (+62) 812-8173-5813
    Line: gregmatthew5

  3. Like
    Sam reacted to iiee for a status update, udah lama gak kunjungi ini web   
    udah lama gak kunjungi ini web
  4. Like
    Sam got a reaction from VOAIndonesia for a status update, Hi gais, I'm back   
    Hi gais, I'm back
  5. Like
    Sam got a reaction from Ngobas for a status update, Hi gais, I'm back   
    Hi gais, I'm back
  6. Like
    Sam got a reaction from Ngobas for a status update, Informasi ataupun pendapat adalah hak yang perlu didapatkan setiap orang. Ngobas adal   
    Informasi ataupun pendapat adalah hak yang perlu didapatkan setiap orang. Ngobas adalah tempat yang tepat untuk menyampaikan informasi ataupjn pendapat.
  7. Like
    Sam got a reaction from Gracia_Mega for a status update, Okay mager ngapa ngapain, dirumahaja ?   
    Okay mager ngapa ngapain, dirumahaja ?
  8. Like
    Sam got a reaction from jeruk_purut for a status update, Okay mager ngapa ngapain, dirumahaja ?   
    Okay mager ngapa ngapain, dirumahaja ?
  9. Like
    Sam got a reaction from BisaJadi for a status update, Okay mager ngapa ngapain, dirumahaja ?   
    Okay mager ngapa ngapain, dirumahaja ?
  10. Like
    Sam got a reaction from DragonJebol for a status update, Jangan pernah down sama masalah hidupmu, gue sendiri ketika ada masalah emang susah m   
    Jangan pernah down sama masalah hidupmu, gue sendiri ketika ada masalah emang susah melihat kebawah. Tapi ketika gue liat ini, ternyata masalah gue gak besar sebenernya, masih ada yang lebih besar masalahnya dari gue. 

  11. Like
    Sam got a reaction from Ngobas for a status update, Jangan pernah down sama masalah hidupmu, gue sendiri ketika ada masalah emang susah m   
    Jangan pernah down sama masalah hidupmu, gue sendiri ketika ada masalah emang susah melihat kebawah. Tapi ketika gue liat ini, ternyata masalah gue gak besar sebenernya, masih ada yang lebih besar masalahnya dari gue. 

  12. Like
    Sam got a reaction from qbonk for a status update, Jangan pernah down sama masalah hidupmu, gue sendiri ketika ada masalah emang susah m   
    Jangan pernah down sama masalah hidupmu, gue sendiri ketika ada masalah emang susah melihat kebawah. Tapi ketika gue liat ini, ternyata masalah gue gak besar sebenernya, masih ada yang lebih besar masalahnya dari gue. 

  13. Like
    Sam got a reaction from syarafinasdtm for a status update, Jangan pernah down sama masalah hidupmu, gue sendiri ketika ada masalah emang susah m   
    Jangan pernah down sama masalah hidupmu, gue sendiri ketika ada masalah emang susah melihat kebawah. Tapi ketika gue liat ini, ternyata masalah gue gak besar sebenernya, masih ada yang lebih besar masalahnya dari gue. 

  14. Like
    Sam got a reaction from ega for a status update, Jangan pernah down sama masalah hidupmu, gue sendiri ketika ada masalah emang susah m   
    Jangan pernah down sama masalah hidupmu, gue sendiri ketika ada masalah emang susah melihat kebawah. Tapi ketika gue liat ini, ternyata masalah gue gak besar sebenernya, masih ada yang lebih besar masalahnya dari gue. 

  15. Like
    Sam got a reaction from keenion for a status update, Jangan pernah down sama masalah hidupmu, gue sendiri ketika ada masalah emang susah m   
    Jangan pernah down sama masalah hidupmu, gue sendiri ketika ada masalah emang susah melihat kebawah. Tapi ketika gue liat ini, ternyata masalah gue gak besar sebenernya, masih ada yang lebih besar masalahnya dari gue. 

  16. Like
    Sam got a reaction from kotawa for a status update, Kebanggaan Indonesia, banyak kok orang orang hebat di Indonesia. Termasuk masing masi   
    Kebanggaan Indonesia, banyak kok orang orang hebat di Indonesia. Termasuk masing masing kita, punya kehebatan masing-masing yang bisa bikin bangga Indonesia.
     
  17. Like
    Sam got a reaction from chyntia_irawan for a status update, Kebanggaan Indonesia, banyak kok orang orang hebat di Indonesia. Termasuk masing masi   
    Kebanggaan Indonesia, banyak kok orang orang hebat di Indonesia. Termasuk masing masing kita, punya kehebatan masing-masing yang bisa bikin bangga Indonesia.
     
  18. Like
    Sam got a reaction from ohshit for a status update, Kebanggaan Indonesia, banyak kok orang orang hebat di Indonesia. Termasuk masing masi   
    Kebanggaan Indonesia, banyak kok orang orang hebat di Indonesia. Termasuk masing masing kita, punya kehebatan masing-masing yang bisa bikin bangga Indonesia.
     
  19. Like
    Sam reacted to syarafinasdtm for a status update, ? ? ?   
    ???

  20. Like
    Sam got a reaction from Angel_Vhania19 for a status update, My Fav   
    My Fav 

     
  21. Like
    Sam got a reaction from fadil for a status update, My Fav   
    My Fav 

     
  22. Like
    Sam got a reaction from endut for a status update, My Fav   
    My Fav 

     
  23. Like
    Sam got a reaction from ohshit for a status update, My Fav   
    My Fav 

     
  24. Like
    Sam got a reaction from chyntia_irawan for a status update, My Fav   
    My Fav 

     
  25. Like
    Sam got a reaction from Informastion for a status update, My Fav   
    My Fav 

     
×
×
  • Create New...