Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Last week
  2. Seperti banyak negara lain, AS membatasi penerbangan dari Afrika Selatan untuk menghalau masuknya varian Omicron, yang telah terdeteksi di Australia hingga Inggris. Hingga Senin waktu setempat, belum ada kasus Omicron di AS, yang sedang bersiaga menghadapi meluasnya varian Delta jelang musim dingin.
  3. Jack Dorsey, pada Senin malam waktu Indonesia (29/11/2021), mengumumkan mundur dari jabatan CEO Twitter. Ia akan digantikan oleh Parag Agrawal yang tadinya menjabat sebagai chief tecnology officer (CTO). Twitter mengatakan pengunduran diri Dorsey segera berlaku, tetapi ia masih duduk di dewan direksi perusahaan sampai pertemuan pemegang saham pada 2022 mendatang. "Saya telah memutuskan untuk meninggalkan Twitter karena saya yakin perusahaan ini sudah siap untuk meninggalkan para pendirinya. Saya sangat percaya pada Parag. Ini saatnya dia memimpin," kata Dorsey seperti dikutip dari The Guardian. Agrawal sendiri telah bekerja di Twitter selama 10 tahun. Ia menjabat sebagai CTO sejak 2017 lalu. Sementara dalam emailnya kepada para pegawai Twitter, Senin, Dorsey mengatakan setelah 16 tahun bersama perusahaan media sosial yang turut didirikannya itu, sekarang saatnya untuk pergi. "Banyak orang membahas soal pentingnya sebuah perusahaan dipimpin oleh pendirinya. Saya sendiri sangat yakin bahwa hal itu akan sangat mengekang dan merupakan penyebab kegagalan," tulis Dorsey. "Saya sudah bekerja keras untuk memastikan bahwa perusahaan ini bisa lepas dari para pendirinya," imbuh dia. Dorsey adalah satu dari empat orang yang mendirikan Twitter pada 2006. Ia adalah orang yang mengunggah cuitan pertama yang berbunyi, "Just setting up my twttr." Ia meninggalkan Twitter pada 2008, sebelum kembali ditunjuk sebagai CEO pada 2015 lalu. Ia mendirikan perusahaan pembayaran digital bernama Square pada 2009 dan sampai sekarang masih menjabat sebagai CEO di perusahaan tersebut. Dorsey adalah satu dari empat orang yang mendirikan Twitter pada 2006. Ia adalah orang yang mengunggah cuitan pertama yang berbunyi, "Just setting up my twttr." Ia meninggalkan Twitter pada 2008, sebelum kembali ditunjuk sebagai CEO pada 2015 lalu. Ia mendirikan perusahaan pembayaran digital bernama Square pada 2009 dan sampai sekarang masih menjabat sebagai CEO di perusahaan tersebut.
  4. satpam

    Ngakak Dah

    kesel banget tuh cewenya
  5. Makin lama ekosistem listrik ini akan meningkat, gimana nasib Pertamina? Dan gimana nasib PLN?
  6. Ancaman virus Corona Covid-19 varian Omicron membuat Inggris bergegas melaksanakan program vaksin booster nasional. Rencananya, vaksin booster akan diberikan kepada seluruh penduduk yang berusia di bawah 40 tahun, setelah sebelumnya hanya diberikan untuk tenaga kesehatan dan lansia. Mengutip ANTRA, Perdana Menteri Boris Johnson telah membatasi perjalanan ke Afrika bagian selatan, memperketat aturan tes COVID-19, dan mewajibkan penggunaan masker di toko-toko dan angkutan sebagai respons terhadap penyebaran Omicron. Dia juga meminta Komite Bersama untuk Vaksinasi dan Imunisasi Inggris untuk segera meninjau booster untuk orang-orang berusia di bawah 40 tahun, serta mempertimbangkan untuk mengurangi jarak waktu pemberian dosis kedua dengan dosis booster. "Kami menunggu saran itu. Saya harap itu akan datang, semoga hari ini," kata menteri muda kesehatan Edward Argar kepada Sky News. "Saya tidak berpikir panduan itu telah disampaikan secara resmi tetapi kami mengharapkan itu dalam beberapa jam mendatang." Para menteri juga ingin meningkatkan pemberian suntikan booster. Bahkan jika vaksin terbukti kurang efektif melawan Omicron, mereka tetap harus menawarkan perlindungan yang lebih baik terhadap varian itu dan mengurangi jumlah rawat inap dan kematian. "Kami menunggu saran itu. Saya harap itu akan datang, semoga hari ini," kata menteri muda kesehatan Edward Argar kepada Sky News. "Saya tidak berpikir panduan itu telah disampaikan secara resmi tetapi kami mengharapkan itu dalam beberapa jam mendatang." Para menteri juga ingin meningkatkan pemberian suntikan booster. Bahkan jika vaksin terbukti kurang efektif melawan Omicron, mereka tetap harus menawarkan perlindungan yang lebih baik terhadap varian itu dan mengurangi jumlah rawat inap dan kematian. "Kami berusaha memberi kami waktu untuk memahami cara kerjanya dan bagaimana varian itu berinteraksi dengan vaksin."
  7. Pasien yang terinfeksi varian baru Covid-19 Omicron akan memiliki gejala sangat ringan dan bisa dirawat di rumah, demikian dikatakan Angelique Coetzee, dokter di Afrika Selatan kepada Reuters, Minggu (28/11/2021). Coetzee, salah satu dokter yang mendeteksi adanya varian baru Covid-19 Omicron di Afsel, mengatakan gejala pada pasien Covid-19 Omicron berbeda dari Delta. Ia bercerita bahwa pada 18 November ia menerima tujuh orang pasien Covid-19 yang menunjukkan gejala berbeda dari varian Delta. Seorang pasien mengaku sangat kelelahan dan merasa nyeri ototo serta sakit kepala selama dua hari. "Gejala-gejala pada tahap itu sangat mirip dengan infeksi virus normal. Karena kami belum menerima pasien Covid-19 selama delapan sampai 10 pekan terakhir, kami memutuskan untuk melakukan tes," cerita Coetzee. Pada hari yang sama, beberapa pasien datang dan melaporkan gejala-gejala yang sama. Ketika itulah Coetzee sadar akan adanya kemungkinan penyebaran varian baru Covid-19. Sejak itu pula ia kedatangan dua sampai tiga pasien Covid-19 per hari. Coetzee, yang juga masuk dalam komite penasehat kementerian untuk vaksinasi, mengatakan berbeda dari Delta para pasien Covid-19 Omicron tidak mengalami gejala kehilangan kemampuan penciuman atau mengecap. Juga belum ditemukan gejala turunnya kadar oksigen dalam darah. "Sebagaian besar dari pasien mengalami gejala yang sangat, sangat ringan dan belum ada pasien yang masuk ke ruang operasi. Kami bisa merawat pasien-pasien ini di rumah," imbuh dia. Ia mengatakan, berdasarkan pengalamannya sejauh ini, pasien Covid-19 Omicron mayoritas berusia 40 tahun ke bawah. Hampir separuh dari pasien yang dia rawat belum divaksin. "Keluhan paling dominan adalah kelelahan parah selama satu atau dua hari. Selain itu, ada juga yang mengalami sakit kepala dan nyeri otot," jelas Coetzee. Covid-19 varian baru Omicron pertama kali terdeteksi di Afrika Selatan dan kini sudah menyebar ke Eropa, Amerika Serikat, Australia, Hong Kong, dan beberapa negara di Afrika serta Timur Tengah. Organisasi kesehatan dunia, WHO mengatakan bahwa Omicron berpotensi besar menyebar ke seluruh dunia. Mutasi pada varian ini diketahui berjumlah sekitar 50 dan sebagian besar terdapat pada duri protein, bagian dari virus corona Sars-Cov-2 yang ditarget oleh beragam vaksin Covid-19 di pasaran saat ini. Sejauh ini, para produsen vaksin masih mempelajari efektivitas vaksin terhadap varian Omicron. Tetapi para ilmuwan menduga bahwa varian baru Covid-19 ini dikhawatirkan bisa mengelabui vaksin dan imun tubuh pada para penyintas.
  8. Earlier
  9. DAMRI melakukan uji coba bus listrik yang melayani trayek regular dari dan ke Bandara Internasional Soekarno-Hatta. Uju coba operasional bus listrik dilakukan di Gate 5 Terminal 3, Bandara Soekarno-Hatta. “Bertepatan dengan penambahan usia ini, DAMRI akan meluncurkan uji coba bus listrik di Terminal 3 ini,” kata Direktur Utama DAMRI, Setia N Milatia Moemin dalam Flag Off Uji Coba Bus Listrik sekaligus perayaan HUT ke-75 DAMRI, di Bandara Soekarno-Hatta, Tangerang, Banten, Kamis (25/11/2021). 1. Bus listrik DAMRI diuji coba layani rute Gambir-Soetta Bus listrik tersebut akan diuji coba untuk melayani rute Terminal Bus DAMRI Gambir, Jakarta Pusat menuju Bandara Soekarno-Hatta. Setia mengatakan bus listrik merek Edison Motors tersebut telah memenuhi standar kualitas body dan komponen motor listrik serta baterai yang telah teruji. 2. Sejalan dengan program Langit Biru Setia mengatakan pengoperasian bus listrik sejalan dengan Program Langit Biru yang telah diatur dalam Peraturan Presiden Nomor 55 Tahun 2019 tentang Percepatan Program Kendaraan Bermotor Listrik Berbasis Baterai (Battery Electric Vehicle) untuk Transportasi Jalan. Pemerintah sendiri menargetkan jumlah kendaraan listrik berbasis baterai yang mencapai 20 persen dari populasi kendaraan di Indonesia pada tahun 2025 dan penurunan emisi gas buang hingga 29 persen pada 2030. 3. Biaya investasi bus listrik mahal Meski begitu, Setia mengakui biaya investasi yang dikeluarkan oleh DAMRI untuk membeli bus listrik jauh lebih tinggi dibandingkan membeli bus combustion. “Bus listrik itu mahal sekali, tidak seperti bus combustion. Harganya hampir 4-5 kali lipat,” tutur Setia. Oleh karena itu, pihaknya baru akan menambah armada bus listrik apabila permintaan masyarakat tumbuh. “Ya kita baru ini. Nanti kita lihat tren permintaan, karena kita juga gak berani. Kan kita harus menghitung risikonya dan lain-lain. Sementara ini kan belum tahu apakah tren demand akan menanjak terus. Kalah menanjak terus insyaallah kita bisa tambah,” ucap dia.
  10. Gubernur DKI Jakarta Anies Baswedan angkat suara terkait penentuan lokasi sirkuit Formula E yang disebut diputuskan oleh Presiden Joko 'Jokowi' Widodo. Hal ini diungkapkan Ketua Ikatan Motor Indonesia (IMI) Bambang Soesatyo saat menggelar konferensi pers pada Rabu malam. “Enggak ada. Loh, masa lokasi presiden. Ya enggak lah. Lokasi kok masa urusan presiden,” terang dia kepada wartawan, di Kompleks Gedung Balai Kota DKI Jakarta, Kamis (25/11/2021). Mantan Menteri Pendidikan dan Kebudayaan ini mengatakan, pihaknya sudah meminta Bambang Soesatyo untuk mengklarifikasi ucapannya. “Saya tadi sudah minta. Nanti IMI akan melakukan klarifikasi soal ini. Masa soal lokasi ke presiden,” tegas Anies. Dia menuturkan, pihak yang memiliki domain untuk memutuskan lokasi sirkuit adalah Formula E Operations (FEO), Ikatan Motor Indonesia (IMI) dan PT Jakarta Propertindo (Perseroda) atau Jakpro. “Tiga itu (yang memutuskan lokasi),” tuturnya. 1. Lima opsi lokasi Sebelumnya, dalam konferensi pers pada Rabu (24/11/2021), Ketua Umum Ikatan Motor Indonesia (IMI) Bambang Soesatyo membocorkan lima lokasi alternatif sirkuit untuk ajang Formula E yang digelar pada 4 Juni 2022 mendatang. Lima lokasi ini, kata pria yang akrab disapa Bamsoet, akan disodorkan kepada Presiden Joko Widodo. “PIK, Sudirman, JIS, Ji-Expo, Ancol, ini yang akan kami suggest ke Presiden untuk memilih,” kata Bamsoet. Pria yang menjabat sebagai Ketua MPR ini menjelaskan, pihak Formula E Operations akan membuat studi mengenai kelayakan (feasibility study) lima jalur yang dipilih tersebut. 2. Jawaban istana soal Formula E Dalam kesempatan terpisah, Staf Khusus Menteri Sekretaris Negara (Mensesneg) Pratikno, Faldo Maldini, mengatakan pemilihan jalur Formula E tidak ada kaitannya dengan Presiden Joko “Jokowi” Widodo. Dia menegaskan, pemilihan lokasi untuk dijadikan sirkuit balap Formula E adalah ranah Pemerintah Provinsi (Pemprov) DKI Jakarta. “Kami perlu tegaskan bahwa, sejak awal, inisiatif, skenario pembiayaan, dan kepanitiaan penyelenggaraan Formula E menjadi domain Pemprov DKI. Oleh karena itu, semua terkait Formula E menjadi tanggung jawab Pemprov DKI,” kata Faldo dalam keterangannya, Kamis (25/11/2021). 3. Habiskan Rp357 miliar sekali balapan Co-founder Formula E, Alberto Longo mengungkapkan biaya yang dikeluarkan untuk sekali balapan Formula E sebesar 25 juta dolar AS atau setara Rp357 miliar (Kurs Rp14.272). Biaya itu di luar investasi infrastruktur seperti jalanan, dan dinding pelindung jalur track balapan. “Jadi untuk satu kali balapan biayanya sekitar 25 juta dolar dan ini tidak termasuk investasi seperti jalanan, materi untuk jalur dan juga track-nya,” kata Alberto, Rabu (24/11/2021). Namun, Alberto tak dapat membuka seluruh biaya yang dikeluarkan PT Jakarta Propertindo (Perseroda) atau Jakpro demi menghelat Formula E. 4. Jakarta tak membayar lebih mahal Ia memastikan Jakarta tidak membayar lebih dari kota-kota lain di dunia. “Fee-nya tidak bisa dibuka karena rahasia. Tapi Jakarta tidak membayar lebih dari yang dibayarkan kota lain,” terang dia. Adapun, kata Alberto, Indonesia harus berbangga hati lantaran ajang ini akhirnya digelar. Sebab negosiasi yang dilakukan sangat kuat hingga akhirnya ajang ini bisa berjalan. “Kita paham Eprix adalah kejuaraan dunia dan biayanya sangat mahal. Jadi kalian harus bangga, karena Indonesia negotiate sangat kuat agar kejuaraan ini bisa digelar,” terang dia.
  11. Ane mau tau dong ndral, siapa toko yang sampai detik ini menginspirasi ente. Share ya ndral.
  12. Mark Cuban bukan lah nama yang asing bagi para investor maupun kebanyakan orang di dunia ini. Hal tersebut dikarenakan pria tersebut telah lama bergelut di bidang investasi dan bahkan banyak mengucurkan dana ke perusahaan-perusahaan besar. Kesuksesan Cuban bermula pada 1995. Pada saat itu Cuban dan seorang temannya, Todd Wagner, memulai platform radio internet bernama Broadcast.com. Empat tahun kemudian, Broadcast.com diakuisisi oleh Yahoo seharga 5,7 miliar dolar Amerika Serikat (AS). Hal tersebut membuat Cuban menjadi orang yang sangat kaya. Sejak itu, investor “Shark Tank” dan pemilik grup basket Dallas Mavericks itu telah berinvestasi di ratusan perusahaan. Ia masih melakukannya hingga saat ini. 1. Memanfaatkan teknologi baru Cuban mengatakan jika ia harus memulai perusahaan baru hari ini, maka dia akan memanfaatkan teknologi baru, sama seperti yang telah ia lakukan sebelumnya. Dia akan memusatkan bisnis di sekitar teknologi blockchain, kontrak pintar dan token yang tidak dapat dipertukarkan (NFT). “Jika ini tahun 1995 lagi, datang dengan jenis aplikasi ini, saya akan gila,” kata Cuban kepada Justin Kan di podcast “The Quest” baru-baru ini. “Itulah yang akan saya lakukan sekarang - apa pun yang bisa saya jadikan digital.” 2. Melakukan hal yang disukai Dalam wawancara dengan Entrepreneur's Handbook, Mark mengatakan salah satu kunci kesuksesannya adalah melakukan hal yang disukai. Ia mengatakan, dengan melakukan hal yang disukai, maka orang akan mudah untuk tekun dalam bidang yang dijalankannya itu. “Temukan sesuatu yang Anda sukai untuk dilakukan dan jadilah hebat dalam hal itu,” katanya. 3. Siap menghadapi ketidakpastian Hal lain yang menurut Cuban penting untuk mencapai sukses adalah siap dalam menghadapi ketidakpastian karena hidup akan selalu dipenuhi hal-hal tidak terduga. Ia juga menyarankan untuk tetap berpikir optimis saat menghadapi banyak masalah. “Saya bangkrut setelah kuliah. Saya tidur di lantai, dipecat, menjadi karyawan yang menyebalkan, memulai perusahaan, kelaparan sebentar, menjual perusahaan itu, menggunakan uang itu untuk memulai perusahaan lain, berpesta seperti bintang rock, menjual perusahaan itu, memulai perusahaan lain,” katanya dalam wawancara pada 2019 dengan Bold TV. "Meskipun pekerjaan yang Anda ambil tidak ada hubungannya dengan karir impian Anda, Anda akan belajar sesuatu yang baru, Anda akan membangun jaringan, Anda akan bertemu teman baru," tambahnya.
  13. meta atau nama lain, facebook akan menjadi facebook.
  14. Version 5.0.16

    0 downloads

    The must-have dictionary application in your phone U-Dictionary MOD, is no longer afraid to face new languages. This is not just a simple dictionary application; in addition to looking up new words, you can also learn more from it. Plus, with over 108 languages worldwide, you can explore and translate different texts, images, and even dialogue. It’s so great with such a learning application, best for your learning and doing. EXPERIENCE WITH NEW FEATURES Remove the language barrier, don’t be afraid to chat with foreigners because U-Dictionary is there to help you. In the latest version, you can experience a completely new design and many more unique features updated. With its compact design, easy-to-use interface, it can be used anytime and even works offline. Great with the interpretation of many new words with different situations, choose it to suit the context. MANY OTHER APPLICATIONS We always give you the best utilities. With our application, you can use it with separate applications and translate faster and without a hitch. It will accompany you with social networking applications, translating conversations or sayings from many different languages. Follow best Youtube comments, chat with foreign friends on WhatsApp, Facebook, or Instagram. Connect with friends in the world; now, fear is no longer a foreign language problem. We will translate for you. OFFLINE ACTIVITIES A dictionary app that works in 150 different countries, with hundreds of languages clarified from category to grammar. Accompany you in every situation with U-Dictionary; it will be available in all 108 different languages when you go online. In addition, the application also supports you to work offline and has no network limit. Any type of network can access this application, work faster, better. When offline, you can refer to, translate text in 50 different languages quickly and easily. TRANSLATION OF TEXT – IMAGES – DIALOGUE No matter what, we, with U-Dictionary, translate the fastest no matter what genre it is. Translate text from your mother tongue into 108 different languages. In just 5 seconds, you can have a text you like. In addition, we also support users when translating images and dialogue. You can take a picture of the text you need to translate, quickly recognized in 12 different languages. Better yet, we’ll help you convert conversations into 35 different languages and with multiple tones. CHECK GRAMMAR Support users in communication or work; you can use our application without any worries. The fear of making mistakes in grammar when writing essays in English or making contracts with foreigners is a big problem for us. Now, you can comfortably write any paragraph without worrying about grammar mistakes. You will be edited and produced the perfect text; using this application to check mistakes in work or study is an ideal choice. AWESOME DICTIONARY APPLICATION There are no words to describe how great U-Dictionary is, with the many amenities it brings to its users and gets absolute satisfaction in return. Look up dictionaries in different languages for more than 44 languages, find synonyms or antonyms, find the meaning of words you don’t know, and make the best choice. While searching for new words, you can highlight important words and create your own lists, easy to search for later…
  15. dugelo

    U-Dictionary

    View File U-Dictionary The must-have dictionary application in your phone U-Dictionary MOD, is no longer afraid to face new languages. This is not just a simple dictionary application; in addition to looking up new words, you can also learn more from it. Plus, with over 108 languages worldwide, you can explore and translate different texts, images, and even dialogue. It’s so great with such a learning application, best for your learning and doing. EXPERIENCE WITH NEW FEATURES Remove the language barrier, don’t be afraid to chat with foreigners because U-Dictionary is there to help you. In the latest version, you can experience a completely new design and many more unique features updated. With its compact design, easy-to-use interface, it can be used anytime and even works offline. Great with the interpretation of many new words with different situations, choose it to suit the context. MANY OTHER APPLICATIONS We always give you the best utilities. With our application, you can use it with separate applications and translate faster and without a hitch. It will accompany you with social networking applications, translating conversations or sayings from many different languages. Follow best Youtube comments, chat with foreign friends on WhatsApp, Facebook, or Instagram. Connect with friends in the world; now, fear is no longer a foreign language problem. We will translate for you. OFFLINE ACTIVITIES A dictionary app that works in 150 different countries, with hundreds of languages clarified from category to grammar. Accompany you in every situation with U-Dictionary; it will be available in all 108 different languages when you go online. In addition, the application also supports you to work offline and has no network limit. Any type of network can access this application, work faster, better. When offline, you can refer to, translate text in 50 different languages quickly and easily. TRANSLATION OF TEXT – IMAGES – DIALOGUE No matter what, we, with U-Dictionary, translate the fastest no matter what genre it is. Translate text from your mother tongue into 108 different languages. In just 5 seconds, you can have a text you like. In addition, we also support users when translating images and dialogue. You can take a picture of the text you need to translate, quickly recognized in 12 different languages. Better yet, we’ll help you convert conversations into 35 different languages and with multiple tones. CHECK GRAMMAR Support users in communication or work; you can use our application without any worries. The fear of making mistakes in grammar when writing essays in English or making contracts with foreigners is a big problem for us. Now, you can comfortably write any paragraph without worrying about grammar mistakes. You will be edited and produced the perfect text; using this application to check mistakes in work or study is an ideal choice. AWESOME DICTIONARY APPLICATION There are no words to describe how great U-Dictionary is, with the many amenities it brings to its users and gets absolute satisfaction in return. Look up dictionaries in different languages for more than 44 languages, find synonyms or antonyms, find the meaning of words you don’t know, and make the best choice. While searching for new words, you can highlight important words and create your own lists, easy to search for later… Submitter Ngobas Submitted 11/18/2021 Category Smartphone  
  16. Mimo: Learn Coding (Premium) View File Mod Info Programming or coding is growing rapidly in every field, and many users always want to learn the basic steps to go further in that field. Therefore, they will look to coding education apps. One of them is Mimo: Learn Coding, specializing in coding tutorials in many different languages, and comes with many effective exercises for users to improve. What’s impressive is that it also helps users connect with the world and collaborate with people of the same level to acquire the best and new programming skills. LEARN CODING WITHIN 5 MINUTES PER DAY Mimo’s goal is to help users master coding in a short time, even if they only need to spend five minutes a day to learn all those basic steps. However, in those five minutes will be all the knowledge cultivated by the coding experts, combined with the world’s testing, reaching the standard for users to absorb and apply. Besides, it also comes with many exercises or special tasks and makes users apply all the knowledge they have learned into each code line. Of course, it will integrate with many correction or error detection systems, helping users improve further with countless effective and convenient functions and lessons. VARIOUS CODING LESSONS IN SPECIFIC LEVELS The impressive thing is that the application will have countless different lessons for users to access the world of coding. Still, everything is divided into many different categories depending on the level of each person. In other words, this application is also considered as a library of coders, as they can freely choose any lesson that they are interested in based on their ability. The variety of levels will give users more options to learn in coding, and even many different areas are clearly listed for users to start exploring. On top of that, the application will have many special tests for users to level up or test their abilities, thereby starting to code the first commands or applications. UNIQUE AND FLEXIBLE CODE TYPER Mimo is a dedicated and beginner-friendly application to coding, including providing keyboards or special characters for users to start coding with. On top of that, its coding interface is flexible and preeminent, allowing them to freely test to find problems or errors invisible to the naked eye. It also allows them to copy or paste many other resources in the application, thereby strengthening the application and easily creating successful first statements. Also, the command editor system is the most advanced tool in the application, allowing the user to create countless applications or programs freely. LEARN CODING WITH OTHER USERS If users have any problems or want to improve themselves further, Mimo provides many resources and functions to learn online. All online lessons are held daily, and everyone is free to participate in the comments or live streams. In addition, users can directly code in group projects and together help or edit the commands to complete and work on the first try. Learning to code directly with like-minded people is good, even helping them improve other skills besides coding to develop themselves perfectly. Mimo is rated as one of the best coding education apps globally, as it has many features or rich resources that other apps don’t have. On top of that, all of these resources come in many different programming languages, making it endlessly potential for users to exploit or utilize in practice. Submitter dugelo Submitted 11/18/2021 Category Smartphone  
  17. Version 3.56.1

    0 downloads

    Mod Info Programming or coding is growing rapidly in every field, and many users always want to learn the basic steps to go further in that field. Therefore, they will look to coding education apps. One of them is Mimo: Learn Coding, specializing in coding tutorials in many different languages, and comes with many effective exercises for users to improve. What’s impressive is that it also helps users connect with the world and collaborate with people of the same level to acquire the best and new programming skills. LEARN CODING WITHIN 5 MINUTES PER DAY Mimo’s goal is to help users master coding in a short time, even if they only need to spend five minutes a day to learn all those basic steps. However, in those five minutes will be all the knowledge cultivated by the coding experts, combined with the world’s testing, reaching the standard for users to absorb and apply. Besides, it also comes with many exercises or special tasks and makes users apply all the knowledge they have learned into each code line. Of course, it will integrate with many correction or error detection systems, helping users improve further with countless effective and convenient functions and lessons. VARIOUS CODING LESSONS IN SPECIFIC LEVELS The impressive thing is that the application will have countless different lessons for users to access the world of coding. Still, everything is divided into many different categories depending on the level of each person. In other words, this application is also considered as a library of coders, as they can freely choose any lesson that they are interested in based on their ability. The variety of levels will give users more options to learn in coding, and even many different areas are clearly listed for users to start exploring. On top of that, the application will have many special tests for users to level up or test their abilities, thereby starting to code the first commands or applications. UNIQUE AND FLEXIBLE CODE TYPER Mimo is a dedicated and beginner-friendly application to coding, including providing keyboards or special characters for users to start coding with. On top of that, its coding interface is flexible and preeminent, allowing them to freely test to find problems or errors invisible to the naked eye. It also allows them to copy or paste many other resources in the application, thereby strengthening the application and easily creating successful first statements. Also, the command editor system is the most advanced tool in the application, allowing the user to create countless applications or programs freely. LEARN CODING WITH OTHER USERS If users have any problems or want to improve themselves further, Mimo provides many resources and functions to learn online. All online lessons are held daily, and everyone is free to participate in the comments or live streams. In addition, users can directly code in group projects and together help or edit the commands to complete and work on the first try. Learning to code directly with like-minded people is good, even helping them improve other skills besides coding to develop themselves perfectly. Mimo is rated as one of the best coding education apps globally, as it has many features or rich resources that other apps don’t have. On top of that, all of these resources come in many different programming languages, making it endlessly potential for users to exploit or utilize in practice.
  18. dugelo

    Turbo

    Version 3.6.9.2

    0 downloads

    Mod Info Turbo VPN (MOD, VIP Unlocked) is an application that safely opens the way to unlimited access to any website in the world. Turbo VPN – Proxy VPN is an application designed to help users connect the fastest, successful connection with high-speed VPN. The free app, super-fast connection to unblock websites, WiFi hotspot, and protect privacy. This innovation saves us from worrying about protecting our own online privacy, secure WiFi hotspot, helping us to restrict access to websites and block apps, watch videos ( streaming content/movie/sports show / any other), game booster, and a firewall. This effect is an application is the best of the best time, is the application information is to be an only number of user register and use number 100,000,000. This has been a massive success for our great setups. INSTRUCTION FOR USE If users need to use their own Internet source, access to network modes, … and do things related to the network, it is impossible to mention Turbo VPN. An application company up to on all the big time. What is a VPN? Many people will be curious and curious to know, VPN is a virtual network, allowing users to set up a virtual private network with another network on the Internet. Thus the useful benefits of the application help us a lot. It helps in fast connection with VPN speed and protects your device most effectively. Users will have to install the application on their device to be able to use it more efficiently and the system more accessible. After the installation is complete, the sync app starts again. Set the language that each user is used; because this is an international application, there should be all languages for people to use in a more useful way. Will the application be asked to allow its access to the device? This helps us ensure that the application is set up with ease of use and tighter management. Users need to go through the settings in order to gain access and support features. USAGE Users should trust and choose Turbo VPN to provide the most secure protection for privacy and security devices. These days, taking advantage of proprietary links to attack devices or possibly being beneficial for public Wi-Fi networks to get valuable information are many. Therefore, the application’s utility will help protect and absolutely be safe for the user’s application. Military-grade Web encryption for WiFi hotspot security, this security work reduces the risk of using encryption to mark information. Concealing information of device access to the network reveals personal information, the information itself, important information confidentiality in the device. Automatic Kill Switch to avoid tracking / rusting / monitoring; this is the standout of the application. The application can analyze the data network and explore the digital network to see if there are malicious sources when accessing it. In addition, it also has the separation of other networks when accessing this network, easier when accessing only one point with the server. Make the most stable connection – There are many free cloud server proxies to provide better VPN service. USER-FRIENDLY AND PROFESSIONAL FRIENDLY APPLICATION Free VPN service with no limited access nor users. Enjoy a free proxy server whenever you want without wasting too much time or power. Smart choice for server optimization, modernization to help make the most of the benefits of the application for users. Compatible with WiFi, LTE, 3G, 4G, and all different data mobile carriers to save time, suitable for all for easy connection. With safety protection, users can experience private and secure online even in WiFi hotspots. Know how to screen good WiFi hotspots to remove unnecessary malicious code from harming the user’s device. Users can bypass geographical restrictions or firewalls with the fast global proxy server to access blocked videos/streaming content/games / social networks/websites/apps… Participating in matches for the protection of the device is the unique performance point that the app brings to the user to gain trust from the customer and the community’s imagination. Through this, we can quickly know the many practical benefits that Turbo VPN brings and take advantage of the application to exploit many of the good points inside of the application to be able to see the greatness. Do not forget to share this usefulness and utility with your friends to experience many great things with this application. Especially, the application is being upgraded and improved more and more to release the complete version for users. Let’s protect your device from malicious code and keep it safe when accessing the network with this application, Turbo VPN – the trusted choice of everyone in the world.
  19. dugelo

    Turbo

    View File Turbo Mod Info Turbo VPN (MOD, VIP Unlocked) is an application that safely opens the way to unlimited access to any website in the world. Turbo VPN – Proxy VPN is an application designed to help users connect the fastest, successful connection with high-speed VPN. The free app, super-fast connection to unblock websites, WiFi hotspot, and protect privacy. This innovation saves us from worrying about protecting our own online privacy, secure WiFi hotspot, helping us to restrict access to websites and block apps, watch videos ( streaming content/movie/sports show / any other), game booster, and a firewall. This effect is an application is the best of the best time, is the application information is to be an only number of user register and use number 100,000,000. This has been a massive success for our great setups. INSTRUCTION FOR USE If users need to use their own Internet source, access to network modes, … and do things related to the network, it is impossible to mention Turbo VPN. An application company up to on all the big time. What is a VPN? Many people will be curious and curious to know, VPN is a virtual network, allowing users to set up a virtual private network with another network on the Internet. Thus the useful benefits of the application help us a lot. It helps in fast connection with VPN speed and protects your device most effectively. Users will have to install the application on their device to be able to use it more efficiently and the system more accessible. After the installation is complete, the sync app starts again. Set the language that each user is used; because this is an international application, there should be all languages for people to use in a more useful way. Will the application be asked to allow its access to the device? This helps us ensure that the application is set up with ease of use and tighter management. Users need to go through the settings in order to gain access and support features. USAGE Users should trust and choose Turbo VPN to provide the most secure protection for privacy and security devices. These days, taking advantage of proprietary links to attack devices or possibly being beneficial for public Wi-Fi networks to get valuable information are many. Therefore, the application’s utility will help protect and absolutely be safe for the user’s application. Military-grade Web encryption for WiFi hotspot security, this security work reduces the risk of using encryption to mark information. Concealing information of device access to the network reveals personal information, the information itself, important information confidentiality in the device. Automatic Kill Switch to avoid tracking / rusting / monitoring; this is the standout of the application. The application can analyze the data network and explore the digital network to see if there are malicious sources when accessing it. In addition, it also has the separation of other networks when accessing this network, easier when accessing only one point with the server. Make the most stable connection – There are many free cloud server proxies to provide better VPN service. USER-FRIENDLY AND PROFESSIONAL FRIENDLY APPLICATION Free VPN service with no limited access nor users. Enjoy a free proxy server whenever you want without wasting too much time or power. Smart choice for server optimization, modernization to help make the most of the benefits of the application for users. Compatible with WiFi, LTE, 3G, 4G, and all different data mobile carriers to save time, suitable for all for easy connection. With safety protection, users can experience private and secure online even in WiFi hotspots. Know how to screen good WiFi hotspots to remove unnecessary malicious code from harming the user’s device. Users can bypass geographical restrictions or firewalls with the fast global proxy server to access blocked videos/streaming content/games / social networks/websites/apps… Participating in matches for the protection of the device is the unique performance point that the app brings to the user to gain trust from the customer and the community’s imagination. Through this, we can quickly know the many practical benefits that Turbo VPN brings and take advantage of the application to exploit many of the good points inside of the application to be able to see the greatness. Do not forget to share this usefulness and utility with your friends to experience many great things with this application. Especially, the application is being upgraded and improved more and more to release the complete version for users. Let’s protect your device from malicious code and keep it safe when accessing the network with this application, Turbo VPN – the trusted choice of everyone in the world. Submitter Ngobas Submitted 11/18/2021 Category Smartphone  
  20. dugelo

    Resso

    Version 1.54.0

    0 downloads

    MOD Info? Resso, a completely new application with more than millions of songs always available along with countless lyrics to help listeners immerse themselves in the world of music at any time. Here, users are able to express their own feelings through music and enjoy listening to music without being hindered by anything. The application is really suitable for those of you who have a passion for music and consider music a companion throughout your journey. FEELINGS MAY BE EXPRESSED VIA LYRICS Melody is the foundation of a good song, but the lyrics play a significant role in making that song more perfect. Therefore, the application always provides users with many songs with great lyrics so that through those lyrics, users can express their feelings. Moreover, the text of the lyrics is very loud and clear, making it easy for users to read. CAN HEAR THE RADIO Have you tried listening to the radio on this app? In addition to supporting many songs, the application also has a radio listening feature, so if you do not know this unique feature, you must listen immediately. There are many radio themes that Resso creates to serve users, and users only need to choose a topic that they love, and there will be a lot of related radio songs for users to enjoy. When listening to those radio songs, users will be inspired as well as have more faith in life. SHARE THE LYRICS TO YOUR FAVORITE SONGS ON SOCIAL MEDIA We often share our stories on social networks, so the application has a feature to share favorite songs on social platforms. This feature helps users share their thoughts as well as help the song be known by more and more people. In particular, users can also choose the font shape to match the background. IT IS POSSIBLE TO MAKE YOUR OWN PLAYLISTS Resso also allows users to use the feature to create a playlist of their favorite songs. With this feature, users will be more convenient in listening to music and not need to spend time searching for those songs. Not only that but the interface of the application is also designed very eye-catching and simple, making it easier for users to search. SHARE YOUR THOUGHTS ON THE SONGS There’slistening to free music and sharing your opinions about the song. Users will be able to voice their thoughts about the song in the comments section so that those authors have more motivation and inspiration to help them compose more great songs. This feature is excellent, as it benefits both parties. Resso is entirely free to download on Google Play, so that makes this application even more popular. Many special features, along with the manufacturer’s simple, eye-catching interface, have created a feature that not all applications have. In the process of listening to music, if the user has any problems, please get in touch with us; the staff will solve the problem as quickly as possible and bring satisfaction to the user.
  21. dugelo

    Resso

    View File Resso MOD Info? Resso, a completely new application with more than millions of songs always available along with countless lyrics to help listeners immerse themselves in the world of music at any time. Here, users are able to express their own feelings through music and enjoy listening to music without being hindered by anything. The application is really suitable for those of you who have a passion for music and consider music a companion throughout your journey. FEELINGS MAY BE EXPRESSED VIA LYRICS Melody is the foundation of a good song, but the lyrics play a significant role in making that song more perfect. Therefore, the application always provides users with many songs with great lyrics so that through those lyrics, users can express their feelings. Moreover, the text of the lyrics is very loud and clear, making it easy for users to read. CAN HEAR THE RADIO Have you tried listening to the radio on this app? In addition to supporting many songs, the application also has a radio listening feature, so if you do not know this unique feature, you must listen immediately. There are many radio themes that Resso creates to serve users, and users only need to choose a topic that they love, and there will be a lot of related radio songs for users to enjoy. When listening to those radio songs, users will be inspired as well as have more faith in life. SHARE THE LYRICS TO YOUR FAVORITE SONGS ON SOCIAL MEDIA We often share our stories on social networks, so the application has a feature to share favorite songs on social platforms. This feature helps users share their thoughts as well as help the song be known by more and more people. In particular, users can also choose the font shape to match the background. IT IS POSSIBLE TO MAKE YOUR OWN PLAYLISTS Resso also allows users to use the feature to create a playlist of their favorite songs. With this feature, users will be more convenient in listening to music and not need to spend time searching for those songs. Not only that but the interface of the application is also designed very eye-catching and simple, making it easier for users to search. SHARE YOUR THOUGHTS ON THE SONGS There’slistening to free music and sharing your opinions about the song. Users will be able to voice their thoughts about the song in the comments section so that those authors have more motivation and inspiration to help them compose more great songs. This feature is excellent, as it benefits both parties. Resso is entirely free to download on Google Play, so that makes this application even more popular. Many special features, along with the manufacturer’s simple, eye-catching interface, have created a feature that not all applications have. In the process of listening to music, if the user has any problems, please get in touch with us; the staff will solve the problem as quickly as possible and bring satisfaction to the user. Submitter Ngobas Submitted 11/18/2021 Category Smartphone  
  22. dugelo

    LingoDeer

    View File LingoDeer LingoDeer is a teaching application that allows all users to learn and learn many different languages in the world. Coming to this application, you will learn, exchange, and thoroughly learn about other countries’ languages and cultures worldwide. TOP LANGUAGE TEACHING AND LEARNING APPS Coming to LingoDeer, you will come to one of the leading language teaching applications that are training for many students from all over the world. Suppose you need to be able to access and develop your knowledge of any language in the world, such as Korean, Japanese, English, Chinese, Spanish, French, … and many other languages. All the languages just listed have been added and completed on the application’s system. Your job will be straightforward, choose a language you want to learn, and all the rest of the application will help you. You will be assigned a class by the application and start your lesson very quickly. A lot of language knowledge will be transmitted to users from basic to advanced by their level. VERY DETAILED TEACHING PROGRAMS In order to build trust, the application assures all users that when they come to this application, they will be able to approach and learn with a very methodical and detailed lesson plan. You’ll need to really know what your language skills are, and you’ll be taught a lesson plan that’s been tailored to your level. Depending on the level you are reaching, the difficulty of the lessons will be different. You will be trained with the international language system for each different language, from essential to intermediate level (A1-B1). There you will learn from the very basics with a language like the alphabet. They will be created into a unique and accessible alphabet for difficult-to-read typefaces like Japanese or Korean. UNIQUE FEATURES OF THIS APPLICATION For this teaching application, the quality of your training will be at the forefront. So you will be trained with all the skills when you start with a new language, including listening, speaking, reading, writing. Besides, the basic foundations such as vocabulary, grammar, sentence structure, question structure have also been carefully compiled by native teachers, which will give users the best quality. In addition, you will also hear and communicate with native teachers who can best convey the language and culture of that country to you. Moreover, the students will also be able to perform various advanced exercises such as memory cards, quizzes, goal setting, etc. Keep track and detailed statistics of your learning progress and set your own goals. The next goal is to improve their language ability. Are you looking to learn a new language on an online platform with benefits such as convenience, neatness, ease of use, and high teaching quality? Let LingoDeer help you with that. An online teaching application includes many unique features such as learning from basic to advanced with teachers, textbooks of native speakers, etc… All are waiting for you in a special teaching application. Submitter Ngobas Submitted 11/18/2021 Category Smartphone  
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...